rólunk

rólunk:

A KEPA Harmony vállalkozást 2019-ben alapítottuk, más oktatási formák fő tevékenzségi körrel (CAEN kód: 8559).

A cég létrehozásának ötlete abból a meggondolásból eredt, hogy az európai társadalom napjainkban nagy hangsúlyt fektet a folyamatos képzésre, az élethosszig tartó tanulásra.

Vállalkozásunk szeretne hozzájárulni egy tudás alapú társadalom felépítéséhez. Fejlett társadalmmunkban az emberek szabadon, saját elképzelésük szerint formálhatják életüket. 

Az oktatást, képzést illetően rengeteg lehetőség közül választhatnak. Cégünk minden érdeklődőnek magas szintű szakmai képzést igyekszik biztosítani. 

Cégünk célja és küldetése

A mi küldetésünk magas szintű képzés biztosítása elérhető áron. 

A célunk az, hogy képzéseink hozzáférhetőek legyenek bárki számára és ezekkel folyamatosan igazodjunk a piaci igénekhez.

A KEPA Harmony KFT alapelvei és értékei

Cégünk alapításakor olyan alapelvekkel és értékekkel indultunk, amelyek úgy gondoljuk vállalkozásunk sajátos identitását tükrözik.

Ezek a következők:

Nyitottak vagyunk társadalmunk igényeire

Ugyanolyan figyelmet szánunk a társadalmi képzési igényekre, mint a képzésben résztvevők igényeire.

A klienseink, valamint környezetünk iránti törődés és tisztelet

A klienseinkkel szembeni törődés, a feléjük irányuló bánásmódban és az igényeik tiszteletben tartásában nyilvánul meg. Abból kiindulva, hogy a kis dolgoknak is nagy jelentőségük van, próbálunk egy összetartó és segítőkész közösségként működni.

A munka iránti odaadás

Úgy gondoljuk, hogy az emberek mindennapi tevékenysége akkor lesz eredményes, ha odaadással és szenvedéllyel végzik teendőiket.