DESPRE NOI

Despre noi:

Societatea KEPA HARMONY SRL a fost înființată în anul 2019,  având obiectul de activitate Alte forme de învăţământ n.c.a., Clasa CAEN 8559.

Ideea înființării firmei a pornit de la faptul că în zilele noastre în  Europa s-a accentuat nevoia de Life of learning. societatea noastră din fericire deplasăndu-se către o economie și o societate bazată pe cunoaștere.
In societatea noastră oamenii au libertatea de a-și contura propria viață, de a-și alege dintre foarte multe posibiltăți existente de educație și instruire.
Firma noastră și-a propus  să ofere tuturor celor interesați o oportunitate de a-și realiza propriile obiective profesionale.

Misiunea și viziunea firmei

Misiunea noastră constă în oferirea unor posibilități de formare și instruire de înaltă calitate pe piața formării adulților.

Viziunea noastră este o performanță financiară sustenabilă realizată prin oferirea unor cursuri de formare care sunt armonizate cu cererea.

Principiile și valorile firmei KEPA HARMONY SRL

La constituirea firmei am pornit cu anumite princiii și valori care ne conferă o identitate proprie.

Aceste principii sunt:

Deschidere față de nevoile societății

Suntem atenți atît la nevoile de formare ale societății noastre, căt și la nevoile individuale ale cursanților.

Grija și respectul față de clienți și pentru mediul înconjurător

Grija față de clienți se reflect în tratarea lor specială și în respectarea nevoilor lor.  Mergând pe ideea că lucrurile mici au impact mare, încercăm să acționăm ca o comunitate model în grija noastră față de mediu.

Dăruire pentru muncă

Considerăm că activitatea zilnică a unui om poate avea rezultate deosebite dacă se realizează prin dăruire și pasiune.